Verkiezingen van 9 juni 2024

24 April 2024

Verkiezingen van 9 juni 2024

Op 9 juni zijn er Europese, federale en regionale verkiezingen in ons land. Sien en Caitlin verdienen uw steun.  

Op 9 juni kiezen we samen onze politieke vertegenwoordigers voor de komende jaren. 

Onze standpunten

Onze kandidaten

VerkiezingsInfo

Torhout heeft 2 vertegenwoordigers op de Vlaamse lijst voor Groen.

Sien Lagae

6e plaats Vlaamse lijst

Toen Sien 10 jaar geleden plots van hulpverlener naar hulpbehoevende ging, besloot ze dat ze iets moest doen met die unieke kijk op de zorg. Vind jij het ook geen schande dat de wachtlijsten blijven groeien terwijl hulpverleners en leerkrachten worden uitgeperst als citroenen? Sien wel!

't Is hoog tijd om samen met haar een stem te geven aan wie niet voor zichzelf kan spreken en aan de stille werkers uit de zorg! Samen voor een ommekeer!'

 

Caitlin Martelé

19e plaats Vlaamse lijst

Als moeder van drie zonen weet Caitlin dat in elke dag zowel uitdaging als schoonheid kan zitten. Van broederlijke discussies tot hartverwarmende knuffels. Hoe groot de uitdagingen ook zijn in onze samenleving, we zien zoveel mooie dingen gebeuren. Dit ziet ze zelf ook iedere dag. Van Ouderraad over lokale initiatieven tot (kinder)armoedeorganisaties.

Schoonheid zien in de schoonheid, en schoonheid zien in de drek. Mentale veerkracht is belangrijk. Dat weet Caitlin als geen ander. Er durven voor uitkomen, daar is niets mis mee. Ook dit is een thema waar ze graag haar schouders onder zet. Het is een soort rechtvaardigheidsgevoel die dit alles samenbrengt. 

Een laatste thema dat Caitlin na aan het hart ligt is mobiliteit. Ze ijvert In het bijzonder voor betere fietsinfrastructuur en toegankelijk openbaar vervoer. 

Wil je het laaste campagnenieuws volgen vanuit onze provincie met updates, evenementen en acties? De sfeer komen opsnuiven of wie weet hier en daar een handje helpen?

Registreer mij voor de campagnenieuwsbrief