Minder verkiezingsdrukwerk?

28 Maart 2018

Minder verkiezingsdrukwerk?

Huiver jij nu ook al bij de gedachte van je uitpuilende brievenbus naar aanleiding van de aankomende gemeenteraads-verkiezingen?    

Groen Torhout lanceerde in de gemeenteraad het voorstel om samen met alle politieke partijen ons verkiezingsdrukwerk te groeperen: 1 boekje met alle info over de Torhoutse partijen, hun programmas en de kandidaten. Op die manier krijgt iedereen voldoende info, maar worden de Torhoutse brievenbussen niet weken lang overstelpt met verkiezingsdrukwerk. Bovendien sparenwe zo heel wat papier, drukkosten en postzegels uit: beter voor het milieu en kostenbesparend, win-win dus!

Helaas sprongen de andere partijen niet mee op de kar.

Wij willen met Groen Torhout toch een inspanning doen en dus krijg je van ons slechts 1 maal een reclame in de bus, waarin alle info gegroepeerd wordt. We lanceren ook een sticker met daarop het opschrift: Geen ongewenst verkiezingsdrukwerk aub, ik stem Groen!.

Op die manier willen we jou de overrompeling besparen, en willen we ook duidelijk - maar op een ludieke manier - onze visie hierover verspreid en via de Groen-sympathisanten.

Graag zeker van je exemplaar? Stuur dan nu alvast (zeker voor juli) een mailtje naar info@groentorhout.be of (via het contact formulier op deze site) en vermeld daarbij Wij willen een sticker’ en het adres waarop we die kunnen bezorgen.

Het milieu en Groen Torhout danken u!