Jong Groen komt eraan!

13 Mei 2020

Jong Groen komt eraan!

Jong Groen Torhout gelooft in een ideaal en daarvoor zullen we strijden, grenzen aftasten en proberen die te verleggen.

We zijn een jonge en dynamische groep vrienden die Jong Groen Torhout wil uitbouwen, laten groeien en de belangen van onze Torhoutse jeugd en toekomst wil verdedigen.


De speerpunten van onze lokale afdeling zijn duurzaam leven, een inclusieve samenleving, jeugdwerk in Torhout en (kinder)armoede.


We geloven dat een sterke participatie en directe democratie noodzakelijk zijn voor onze samenleving en willen dus verdedigen wat de Torhoutse jongeren denken en zeggen. Om dit te bereiken, willen we de jeugd echter prikkelen in cultuur, sport, vrije tijd ...

In het komende jaar willen we ons focussen op het welbevinden van jongeren. We willen inzetten op mentaal welzijn, helpen de groeiende eenzaamheid te bestrijden en de stem van de jeugdraad in de gemeenteraad versterken. Via panels en informele gesprekken met jongeren hopen we up-to-date te blijven van de problemen die jongeren ondervinden en kunnen we telkens onze prioriteiten bijsturen.

Goesting om mee te doen?
Wil je bij onze groep aansluiten en samen werken aan een duurzame toekomst waarin de zorg voor iedereen centraal staat? Spreek ons dan gerust aan of contacteer ons via Facebook  of Instagram. Versterk ons enthousiaste, onafhankelijke team en samen proberen we onze dromen waar te maken!

[email protected]
Namens Jong Groen Torhout, Bavo Parmentier