Groen Torhout trekt op eigen kracht naar de kiezer

03 Mei 2017

Groen Torhout trekt op eigen kracht naar de kiezer

Voluit voor een beter Torhout. Een Torhout van elke Torhoutenaar.    

In 2018 zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens de verkiezingen in 2006 & 2012 vormden Groen Torhout en sp.a Torhout een kartel. Tijdens die twee legislaturen werkten we intensief en constructief samen. De meerwaarde van het kartel was er zeker en vast. Die meerwaarde zal er nog steeds zijn tot eind 2018, dat is immers waar jullie voor gekozen hebben.

Samen met de sp.a hebben we besloten om bij de verkiezingen volgend jaar elk op eigen kracht ons programma aan jullie te presenteren. We vormen dan dus niet langer een kartel. Hoewel sp.a en Groen de nodige raakvlakken hebben lijkt een aparte lijst ons de beste optie om voluit te gaan.

Wij vinden de mening en de ideeën van elke Torhoutenaar belangrijk. Wij willen dan ook graag horen wat jullie belangrijk vinden voor Torhout. Welke thema’s vind jij belangrijk? Over welke thema’s wil je weleens je zegje doen? Thema’s die jij belangrijk vindt kun je doorgeven via dit formulier. Op basis van jullie input gaan we verder nadenken, opnieuw samen met jullie. Hierover verneem je binnenkort meer.